Sarge
ENS Consultant
Newbie

|
 |
« on: February 11, 2008, 04:11:18 AM, 04:11* » |
|
Priviti aici cel mai sarac om de pe server :) si in acelasi timp cea mai bogata alianta :( detalii despre bug nu o sa dau nimanui ,decat celor aflati in masura ..
Gold -9,989,272
Safe: 10,025,007 [go to safe]
|
|
|
|
|
|
Sarge a.k.a supreme >:)
|
|
|
|
sMILEY
Guest
|
 |
« Reply #1 on: February 11, 2008, 05:53:17 AM, 05:53* » |
|
Spune-i persoanei care a descoperit bugul sa nu il mai zica in primul rand nimanui si in al doilea rand sa nu se foloseasca de el!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarge
ENS Consultant
Newbie

|
 |
« Reply #2 on: February 11, 2008, 05:58:00 AM, 05:58* » |
|
Persoana respectiva sunt chiar eu si te asigur ca nimeni in afara de mine nu stie ;)
----------------- Si in special , nu am profitat de pe urma lui . Si oricum ... eu unul nu pot profita de el . dimpotriva eu sunt cel mai afectat .. am goldul pe minus si nu mai pot face absolut nimik .
|
|
|
|
« Last Edit: February 11, 2008, 06:01:14 AM, 06:01* by Sarge »
|
|
|
|
|
LuRkeR
Tester
Jr. Member

Now I shall Reign In Blood
|
 |
« Reply #3 on: February 11, 2008, 07:28:22 AM, 07:28* » |
|
sMILEY daca nu ma insel e exact ceea ce ai descoperit tu in timpu testelor, dar domnu' sarge nu cumva ai cautat bug-u' ? Probabil te asteptai sa gasesti altceva, ma insel ? Nu vreau sa te acuz de nimic, dar bug-uri de genu asta au fost in versiunea de teste si erau facute intentionat de useri, problema era la o formula de calcul sau ceva de genu, oricum nu era un "automatism", daca puneai bani normal crezi ca se intampla ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShadoWarrior
|
 |
« Reply #4 on: February 11, 2008, 07:39:45 AM, 07:39* » |
|
Relax people ... e f bine ca Sarge a incercat sa introduca alte "sume" in seif (probabil negative, sau cu virgula) ... aici suntem "TESTERI" ... si "misiunea" noastra e sa descoperim bug-urile si sa le raportam, exact ce a facut Sarge ...
Preferati sa fi descoperit bug-ul alt jucator, peste 2-3 luni, si sa profite de el, in loc sa'l raporteze ?
Daca mb83 poate remedia situatia , e bine... daca nu .. continuam cautarea "bug-urilor" si o sa vina restartul dupa ce va fi o versiune stabila...
|
|
|
|
« Last Edit: February 11, 2008, 08:06:02 AM, 08:06* by ShadoWarrior »
|
|
It's nice to be important, but it's more important to be nice!
|
|
|
Sarge
ENS Consultant
Newbie

|
 |
« Reply #5 on: February 11, 2008, 07:41:26 AM, 07:41* » |
|
Domnule Bontrager , sunt tester , iar datoria mea este de a elimina cat mai multe buguri ale jocului ptr a nu putea fi exploatate de jucatori . sper ca intelegi asta . sau esti unul dintre cei care prefera sa fie cateva buguri scapate din vedere , ca mai apoi cand se da drumul ,,oficial'' la joc sa poti profita de pe urma lor ????
-------
Off-topic : Shadow se pare ca am postat in acelasi timp :)
|
|
|
|
« Last Edit: February 11, 2008, 07:42:57 AM, 07:42* by Sarge »
|
|
|
|
|
|
sMILEY
Guest
|
 |
« Reply #6 on: February 11, 2008, 07:45:36 AM, 07:45* » |
|
Nu il mai acuza pe Sarge degeaba. Si-a facut datoria de tester. Daca ar fi vrut sa profite de bug nu ar fi anuntat nicaieri. Ar fi putut pur si simplu sa puna pe altcineva sa depuna o suma cu mai multe zero uri decat a pus el si ar fi putut profita, dar nu a facut-o pt ca doar a vrut sa descopere un bug, nu sa profite. Sa-l asteptam pe mb83 cu fixul.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LuRkeR
Tester
Jr. Member

Now I shall Reign In Blood
|
 |
« Reply #7 on: February 11, 2008, 07:49:56 AM, 07:49* » |
|
Nu, doar ca nu stiu cum de unora le vin ideile DUPA ce incepe perioada "oficiala". "Oficiala" pentru ca din spusele lui mb, repede nu se va da restart. Si nu, nu sunt genul care sa tina bug-uri pentru el, apreciez ca ai raportat. Uita-te la "capdepiatra", scorpionul, sergiuh, pe astia am boala cat cuprinde, si credeam ca deja s-a dus vorba si pe la ei. Ca prea au sarit iar cu unitatile, rank si XP. De cativa se stie sigur ca triseaza, insa nu au fost stersi inca, habar nu am ce-l retine pe mariusbgodan83 :|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sarge
ENS Consultant
Newbie

|
 |
« Reply #8 on: February 11, 2008, 08:30:06 AM, 08:30* » |
|
Repede nu se va da restart . Perioada de teste nu are limita fixata . Atunci cand aproape totul va merge struna se va da drumu si la cea ,,oficiala'' .Pana atunci .. sunt totusi buni de ceva si cei mentionati de tine mai sus :) chiar daca ei triseaza si se folosesc de anumite metode neortodoxe . Oricum e clar ca ei triseaza , dar oficial nu prea are ce sa le faca mb83 .. oamenii isi fac un cont ,,de bun'' si folosind salile de calculatoare isi fac N conturi secundare cu care se ataca si fac exp si bani . Mai gandeste`te si la admini ca nu au numai lucrul asta pe cap . Principalul lor obiectiv este sa finalizeze lucrul la server .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mammon
|
 |
« Reply #9 on: February 11, 2008, 09:12:55 AM, 09:12* » |
|
ar putea cauta un admin care sa se ocupe exclusiv de conturi, astfel nu ar mai trebui sa'si faca griji sau sa il streseze toata lumea cu verificatu de conturi si ar putea lucra doar la bug'uri si la finalizarea jocului..
|
|
|
|
|
|
dark wishers echo in the night and i cannot resist their call... in game: Sergiu Officer of alliance DOOM
|
|
|
|
mb83
|
 |
« Reply #10 on: February 11, 2008, 12:49:15 PM, 12:49* » |
|
am rezolvat, era aceeasi problema ca la seiful contului.
|
|
|
|
|
|
www.kisphp.com - web design - web hosting Inaintarea in varsta nu iti asigura si inteligenta. Exista senili la 70 ani si genii la 12
|
|
|
|