End of Us Forum
September 09, 2010, 06:22:17 AM, 06:22* *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length

Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Unitati de elita  (Read 3394 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
childofdunes
Newbie
*

« on: January 06, 2008, 10:41:34 AM, 10:41* »

Buna ziua.
Vroiam sa va intreb pe voi cei mai vechi in joc, daca dupa ce am creat unitatile de elita, acestea sunt inarmate sau nu.
O sa dau si un exemplu:

Am 10 unitati de lupta cu 10 arme. Pot crea o unitate de elita. Dupa ce o creez, raman cu 9 unitati de lupta si 10 arme. Mai creez o unitate de lupta si am din nou 10  de lupta + 1 de elita. Unitatea aia de elita, are sau nu arme? Trebuie sa-i cumpar sau nu?

Va rog sa ma ajutati, ca am citit printe randuri cam pe tot locul dar nu am reusit sa gasesc...

Multumesc
Samurai
Jr. Member
**

« Reply #1 on: January 06, 2008, 11:25:38 AM, 11:25* »

Unitatile mai puternice folosesc armele, deci da, unitatea aia de elite foloseste o arma, si mai raman 9 arme pt restul unitatilor de lupta. Armele sunt folosite de elite, daca sunt mai multe arme decat numarul de elite, restul armelor sunt folosite de combat units, iar daca ai arme mai mult decat numarul de combati si elite adunati laolalta, atunci, daca ai unitati neantrenate (cred ca nu e cazul) folosesc si aia armele, bineinteles ca nu au putere mare, dar lupta si ei eroic :)
childofdunes
Newbie
*

« Reply #2 on: January 06, 2008, 12:18:58 PM, 12:18* »

Ok. am inteles. Multumesc mult de ajutor.

P.S. Cum fac sa intru si eu intr-o alianta mai acatarii dar ptr. sume mari? :D Ca am dat pana acum aply la 2 aliante si nimeni nu mi-a raspuns... Acuma astept la o alta...
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: