Akai
Moderator
Full Member

"helper"
|
 |
« on: April 14, 2007, 21:52:36 PM, 21:52* » |
|
Rolul acestui topic va fi urmatorul : se va posta doar strategi de joc, intrebari din partea "newbies" (noilor useri) se va putea raspunde de fiecare dintre voi care aveti / sau ati probat o strategie. NU vor fi acceptate sub nici o forma posturile OFF TOPIC.
Cei ce au intrebari...despre joc.. isi pot expune dificultatile care le au...si se va incerca sa fie lamuriti in limita regulilor jocului.( nu informatii reale, de spay de atac ,sau informatii din comandament) Valabil pt incepatori...deci sa incerce sa isi formeze intrebarile cu date ireale (x000. xy00....userul A si userul B)
Deci sa trecem la treaba,,,si as invita pt inceput baieti "buni" sa isi exprime strategiile, asa cei noi vor avea curaj sa vina cu intrebari !!!
STRATEGIE PROPUSA DE MINE
( o sa iau ca exemlu jucatorul A cu lev 2 exp 5000 unitati)
SCOPUL:
Sa facem cat mai multa experianta pt a avea unitati mai multe si sa ne putem dezvolta cu mai multa usurinta.
SFATURI:
1. Versiunea actuala in comparatie cu cele vechi...implica mai multa rabdare, si pt a te putea dezvolta te forteaza sa nu ataci zilnic AP...acumulate , deci e preferat sa se adune un numar cat mai mare de AP (ture de atac)
2.Rolul cel mai important il au leveluri-le de atac si de defens..(iti aduc putere de atac/aparare mai mare, costurile pt reparatie cand ataci/esti atacat sunt mai mici...impune folosirea unitatilor in numar mic la elite atac /def si combat...totodata avand posibilitatea de a avea o productie buna.
3. Pentru inceput este de preferat sa iti faci intati lev def mai mare (cu toate ca sunt tactici in care este destul de avantajos sa folosesti lev atac mai mare)...si as ruga sa o dezvolte cei care o folosesc..
4. Cum pot face lev atac 5 avand deja la def lev 5?...(daca mereu sunt atacat si nu pot aduna bani) Sunt mai multe posibilaitati si o sa expun una. Avand un numar de elite def si combat iti ofera o anumita putere de aparare...am plecat de la ideea sa nu ataci zilnic (deci la inceput 1 data la 4-5 zile tipul 300/400 AP)...asa ca nu are rost sa iti ei arme atac.Cumperi doar arme def..care la un moment dat or sa depaseasca numarul unitatilor combat+elite def...si nu o sa iti mai creasca puterea de aparare.... O sa te intrebi ce rost are sa mai cumpar arme de aparare?...are si inca cum....La MODUL ASTA...poti aduna bani (investi in arme aparare) fara sa urci in rank si sa fi in "raza" celor cu putere mare si care umbla dupa exp..AVANTAJE (nu ti bani in seiful personal , pe care nu il poti acoperi cu contra spy, nu pierzi asa multi bani cand esti atacat fiinca nu tii banii in afara seifului, ti se MENTINE puterea de aparare...cat mai aproape de cea reala...fiinca o data stricate armele folosite in lupta...intervin cele ce nu sunt uzate si le-ai cumparat in plus.
5 Odata adunate un numar de arme in plus , SPECIFIC in plus...fata de(unitatile elite def+combat) si prin vinderea lor obtii suma care te costa upgradelul la lev 5 atac...vor fi vandute si asa iti poti face lev 5 atac...(nu iti vei pierde puterea de aparare pt a face un upgrade)
6.Pana voi arat un mod de atac...sfatiesc ca cei care ataca cu 1, 2, 6 AP-URI sa nu o mai faca fiinca nu isi au rostul...nu se castiga nimic asa. Rolul cel mai IMPORTANT al atacurilor este de a acumula experienta si nu gold..(de gold se vor ocupa unitatile productive)
Ma opresc si voi continua aici sau cu noi raspunsuri la intrebarile voastre despre atac ...rolul unitatilor de la combat , cum se poate face elite mai multe...fara a fi obligati sa tinem multi combat etc etc..
|
|
|
|
« Last Edit: April 15, 2007, 16:16:05 PM, 16:16* by Akai »
|
|
 "Uitate la greselile altora ,si invata ca sa nu gresesti si tu" Solo_Occhi
|
|
|
miglancer
Newbie

|
 |
« Reply #1 on: April 27, 2007, 09:22:58 AM, 09:22* » |
|
salutare! intrebarea mea este: exista o relatie intre experienta si nr de unitati pe care le poti cumpara? stiu ca exista o relatie. am ajuns intr-un impas. am level 1 la experienta cu 1,837. nr de unitati pe care il am este de 4,989. unitati disponibile nu mai am. am level 3 la populatie. poate am facut o greseala investind bani in unitati combatante, in loc sa dezvolt atacul si apararea. am crezut ca puterea de aparare depinde mult de nr unitatilor combatante. nr unitatilor combatante iti ofera posibilitatea de a avea unitati de elita. am inceput sa vand unitatile combatante si sa le preschimb in muncitori. pt ca nu am posibilitatea de a mai cumpara unitati. asa poate reusesc sa strang bani sa pot ridica nivelul apararii si atacului ca apoi sa cumpar arme echivalente nivelului. am observat ca si fara unitati combatante poti avea unitati de elita. si mai e si densitatea. deci ma poate lamuri si pe mine ce pot face? ms mult?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LuRkeR
Guest
|
 |
« Reply #2 on: April 27, 2007, 10:12:45 AM, 10:12* » |
|
Bun venit pe forum ! - Da exista o "relatie" intre experienta si unitati. Fara upgrade-uri de populatie, fiecare punct de experienta castigat inseamna o unitate. Odata cu upgrade-urile urca procentele ( EX: ai facut 100 xp, teoretic asta inseamna 100 unitati, cu upgrade de level 1 tu vei avea cu 10% mai mult adica 110 unitati disponibile ). Nu e mare filosofie.
- Din cate vad tu ai trecut putin peste limita unitatilor raportat la experienta pe care o ai. Singura sansa sa iesi din impas e "cladirea" unui atac mai mare ( un upgrade eventual ) si apoi atacuri strict pentru experienta, excludem atacurile pentru bani !
- Faci o mare greseala daca tii unitati combatante. Sa-ti vand un pont cum procedeaza lumea care e mai sus: strangi bani o zi-doua, depinde de posibilitati si pui cateva mii de unitati combatante, dupa care raportat la procentul de elite pe care poti sa le antrenezi, pui elite atac si def, nu stiu ce rasa esti tu, in unele cazuri unitatile de elita dubleaza puterea de atac sau def. Dupa pasul asta dezantrenezi unitatile combatante ( DAR te asigur ca a ramas pentru fiecare arma un soldat, fie elite fie combat, altfel armele nu sunt folosite in lupte ) si antrenezi tot ce poti la sclavi/ muncitori pentru a maximiza productia de aur / tura, este un lucru esential pentru o dezvoltare rapida a contului !
Intotdeauna pui pe primul plan productia ! - Densitatea.... este unul din cele doua elemente surpriza ale jocului ( celalalt e precizia armelor, numele spune totul ). Sa revenim, densitatea, poate creste sau poate scadea NUMAI PUTEREA APARARII in functie de numarul de unitati totale a doi jucatori implicati intr-o lupta !
Astfel incat ... cu cat tu ai un numar mai mare de unitati fata de adversar def-ul lui creste ( si nu stie nimeni formula in afara de GM ). TE AVERTIZEZ ca poate creste enorm si poate scadea la fel de mult. Deci la un numar mai mic de unitati totale decat adversarul tau deful lui va scadea in functie de diferenta dintre unitatile voastre. - Precizia afecteaza atat deful cat si atacul in mod egal, si limitele sunt absolut la intamplare, aleatorii ! Astfel incat daca tu ai un atac de 1000 putere si ai arme, iar in lupta prinzi o precizie de 60% ( minim ) atacul tau va fi dat cu 600 putere si nu cu 1000 ! Mare atentie !
Sper ca ti-am raspuns cat de cat la intrebari, daca cineva vrea sa faca completari sau daca nu ai inteles ceva, intreaba si ti se va raspunde :P Spor la Ens ! ps: nush de ce naiba mi-a spatiat asa intre randuri :|
|
|
|
|
« Last Edit: April 27, 2007, 10:16:05 AM, 10:16* by LuRkeR »
|
|
|
|
|
|
neacaisa
|
 |
« Reply #3 on: April 27, 2007, 14:15:15 PM, 14:15* » |
|
in unele cazuri unitatile de elita dubleaza puterea de atac sau def.
Pentru orice rasa, unitatile de elita au putere dubla fata de combat units, la care se adauga bonusul fiecarei rase. 20% bonus pentru defence la alien, 10% atac si 10% defence pentru human si 20% atac pentru machine.
|
|
|
|
|
|
Ce-si face omu' cu mana lui se numeste :jerk: lucru manual
|
|
|
miglancer
Newbie

|
 |
« Reply #4 on: April 28, 2007, 13:38:27 PM, 13:38* » |
|
ms lurker!! spor si voua la ens!! :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ykeradu
Newbie

Stelist pana la moarte si dincolo de ea!!!!!!!!!
|
 |
« Reply #5 on: June 29, 2007, 14:19:51 PM, 14:19* » |
|
ca sa fiu lamurit si eu ca acu am prins smecheria asta, eu am inteles astfel : am 1500 unitati combatante 1000 elite atack si 500 elite defense (lvl 5 la upgrade unitati de elita)......in cazul asta eu pot sa dezantrenez 500 unitati normale si sa'le bag la muncitori, ca nu pierd din nr unitatilor de elita? deci cazul devine 1000 unit normale 1000 elite atack 500 elite defense???????????????? sau dak dezantrenez din unitatile normale de atac imi pierd si din nr unitatilor de elita???????adik 1000 unitati normale si, io stiu, 750 e.a 250 e.d ................cum adik poti sa dezantrenezi din unitati normale? o mik explicatie.....
|
|
|
|
|
|
CEL MAI BESTial JOC ONLINE!!!!! ?!? Din 1453 Dracula suge sangele la virgine................ in 2007... a MURIT DE FOAME!?!
|
|
|
lightness
Newbie

|
 |
« Reply #6 on: June 29, 2007, 20:47:20 PM, 20:47* » |
|
unitatile de elita nu poti sa le pierzi decat dac esti atacat si pierzi sau ataci si iei bataie.avand cum zici tu 1500 de unitati de combat,pe toate 1500 poti sa le dezantrenezi si sa le pui la gold.dar daca vrei sa mai pui dupa aceea elite(atac sau def)trebui sa pui inapoi unitatile de combat si inca cateva in plus. deci inconcluzie daca dezantrenezi unitatile de combat nu se intampla nimic cu elitele tale( nu mor nu dispar ,etc)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ykeradu
Newbie

Stelist pana la moarte si dincolo de ea!!!!!!!!!
|
 |
« Reply #7 on: June 29, 2007, 23:04:35 PM, 23:04* » |
|
aham...... msi mult sunt lamurit
|
|
|
|
|
|
CEL MAI BESTial JOC ONLINE!!!!! ?!? Din 1453 Dracula suge sangele la virgine................ in 2007... a MURIT DE FOAME!?!
|
|
|
|